Betrodd över hela världen

Över hela världen litar man på Chubbsafes, en ledande internationell leverantör av säker förvaring. Vi erbjuder lösningar för förvaring av kontanter och värdeföremål samt skydd för data och dokument. 
Chubbsafes lösningar är välkända och uppskattade för sin unika kombination av robusthet, pålitlighet och modern design. Efter att ha levererat säkerhetslösningar i snart 200 år vet vi hur man kombinerar erfarenhet och nytänkande för att skapa genuint pålitliga förvaringslösningar.

Vår kundkrets är mångfasetterad, allt från småföretag till de största finansinstituten. Våra lösningar säljs och används över hela världen, med extra hög marknadsandel i Europa, Afrika och Asien.

Chubbsafes ingår i Gunnebo-koncernen som finns representerade i Europa, Asien, Afrika och Nordamerika. Med mångårig erfarenhet av säkerhetslösningar har Gunnebo marknadsledande expertis när det gäller säker förvaring,tillträdeskontroll, kontanthantering och larm & kameraövervakning. Våra lösningar skyddar människor, byggnader och egendom och ger säkerhet till dig, dina anställda och dina kunder.

Om Chubbsafes

KONTAKT

  • Skicka oss ett meddelande! Klicka här
  • Ring oss! 0200-81 00 82